Webb

En hemsida är viktigt för att synas idag. Vill du synas än mer ska du ha en Facebook-sida också. Vi hjälper dig med både och.

Behövs den traditionella hemsidan nu när alla ska synas på Facebook?
Svaret är ett självklart JA!
Däremot kan en bra Facebooksida komplettera hemsidan med en mer levande diskussion och socialt umgänge. Men hemsidan krävs för att du som företagare ska kunna sprida information om vem du är, vad du gör, och hur du nås.Vi har tagit fasta på att de mindre företagen har en begränsad budget för att skapa en egen/en ny hemsida, saknar egen personal för att göra det och söker en smidig lösning. Hemsidan ska dessutom vara enkel att underhålla och fungera felfritt!

Givetvis ska en bra hemsida vara byggd så att sökmotorer som Google, Bing och Yahoo hittar den och att de som söker företagets produkter kan hitta hemsidan/företaget utan problem. Därför ser vi till att de hemsidor vi bygger är anpassade redan från början. Utan att det kostar extra!
Ibland vill man ha extrafunktioner som exempelvis frågeformulär, bildspel, videor eller till och med säljfunktioner som ”shopping carts”. Det mesta är möjligt utan att kostnaderna drar iväg. Dagens Internetanvändare använder också mobiltelefon och pekplatta i större utsträckning än tidigare. Därför är våra hemsidor anpassade för att visas tydligt även i mobil.
Sociala Medier handlar inte bara om spel, kommentarer om vad folk äter till middag och festbilder som man kanske kan tro. Facebook, Twitter och LinkedIn är idag enorma marknadsportaler där man marknadsför sitt företag och tjänster på en mängd olika sätt.
Vi guidar ditt företag genom djungeln och ger förslag på hur ditt företag kan bli synligt. Genom sociala medier kan en marknadsföringskampanj skräddarsys för att nå en specifik kundkrets med avseende på plats, kön, ålder och intresse. Vi kan hjälpa till att skapa både en ”hemsida” för Facebook och förslag på annonser mm. Vi kan till och med hjälpa till att skaffa de första så viktiga ”gilla” för ditt företags sida.
Mail är en klassisk marknadsföringsteknik som fortfarande fungerar bra. Och då pratar vi inte om massutskick som fyller våra inboxar med oönskad skräppost. Nej, vi talar om mailutskick till de som lämnat sina uppgifter på din hemsida och på så sätt ”prenumererar” på såväl automatiska som direkta utskick om ditt företag och dina varor och tjänster. Givetvis sköter vi hela hanteringen och uppbyggnaden av dessa sk autoresponders om du så önskar.